19 April 2016

2 Months and counting~

Alhamdulillah. I am officially married on 20 Feb 2016. Almost two months already. Rasa macam cepat je masa berlalu.

Indeed. Allah tahu apa yg terbaik utk kita. Allah tahu masa zaman belajar dulu was not the right time for me. Masa start kerja pun sama. After two years of working baru kahwin. Hihi. 

Alhamdulillah majlis kenduri hari tu berjalan lancar. Memang ada hiccups here and there but standard la kan. First time buat kenduri. Hihi. InsyaAllah akan improve utk kenduri adik2 nanti.

Dan memang benar rezeki mencurah-curah lepas kahwin ni. Takde la makan pasir ke apa. Haha. Sebab ramai yg bagi sumbangan dalam bentuk wang dan barang2 utk newlywed. Pastu lepas kahwin husband terus start kt tempat kerja baru with higher salary than previous company. Dan lebih kurang lepas sebulan kahwin sy dapat naik pangkat sekaligus ditukarkan ke dept lain. Cuma gaji je belum Naik. Tunggu hujung tahun maybe. Huuu.

Andddd the most miracle thing is Amira dah reti masak weiii. Macam tak percaya kan. walaupun ada yg hangit and whatsoever but peduli ape. Yg penting boleh makan. Hehe.

Mohon doakan yg baik2. 

No comments: