10 June 2013

done with HRD training

Assalamualaikum.

Hari ni 10 Jun 2013. Ada lagi beberapa hari je untuk habiskan kuliah. Tapi dalam beberapa hari ni la kena submit group project, ada banyak presentation, test dan kena submit research proposal!!

Sekarang cuma rasa nak baring sahaja. Futur sangat. Camne nak jadi hamba yang baik ni....

08 June 2013

walimah makcik ija :p

assalamualaikum. nak share gambar je. :)

the bachelor with the bride. :D

pengapit tak bertauliah. tak tinggi pulak tu. -_-

single. doakan kami supaya cepat-cepat nikah. yang pakai shawl dah ada calon. yang sebelah dia belum ada. eh eh calon otw, tengah perbaiki diri. cuma tak tahu siapa. have faith~

rasa macam ala2 dena bahrin pulak bila amik gambar macam ni. *sila lempang saya sekarang. haha.


who's next? either me or ila. tiba-tiba fatin dulu. woahh memang langkah bendul la kan.

dua malam

assalamualaikum...

happy belated birthday to me! haha. rasanya dah dua hari tak on fb. pecah rekod tau. busy sangat. padahal banyak tido je. tak tahu la kenapa, cepat penat lately ni. dengan kaki masih macam tu, jalan pun tak betul sampai otot pinggul sakit. ada kaitan ke? err

nak cerita.. malam khamis dan malam jumaat yang lepas saya ada mimpikan someone. pelik tau sebab dua malam berturut-turut. mimpi pertama sangat menyakitkan hati tapi mimpi kedua sangat bahagia. :) hoping for a miracle. haaa boleh ke macam tu? usaha takde tiba-tiba nak mengharapkan keajaiban. doa je la amira oii. belajaq bagi habis dulu.


06 June 2013

semester ini dan esok

assalamualaikum

semester ini empat kali pergi jumpa doktor. pecah rekod! dengan kena masuk air.. kena bius.. kena dressing.. dugaan betul. semoga sakit-sakit ini akan menghapuskan dosa yang melambak tu. -_-

manakala esok adalah birthday saya. tapi saya rasa kosong~~~