10 November 2013

travel



Ok, dah ingat nak post pasal apa. Heheh. Semester ini baaaaaaaaanyak sangat travel. To be honest, kereta kancil tu sikit-sikit je kena tukar minyak hitam. Dapat imagine tak banyak mana aku travel. Dulu sibuk ke SAMBEST, Puncak Alam. Sekarang ke Shah Alam, Sungai Buloh, Sunway. Dan hari tu baru ke Pahang tapi naik kereta abah la, dua minggu berturut-turut. Rekod pemanduan terbaru! Temerloh - Banting. Berhenti untuk isi minyak je. Chini - Banting. Banyak berhenti sebab konvoi, so kena ikut dorang. Lepas ni nak try ke Penang pulak. Agak-agak dapat permission tak ye. Melaka dah selamat. heheh. 

No comments: