16 July 2013

tamat semester 5



Alhamdulillah

Selepas mengharungi segala cabaran dan dugaan, akhirnya tamat juga semester 5. Tapi tak boleh tenang sangat sebab result tak tahu lagi camne. Kalau tengok cara jawab final exam hari tu, macam boleh agak yang pointer akan jatuh tergolek. Jadi harus prepare segalanya. Harus prepare untuk bayar PTPTN sebanyak RM19,500 belum masuk interest. Harus fikir masa depan. Nak settle down kat mana nanti. Dan paling penting, bekalan untuk akhirat. Semoga iman dan amal bertambah seiring dengan bertambahnya usia. 

xoxo, 
amira rajin :D

No comments: