20 December 2012

fall again

 

hati berbisik
akal menidakkan

serahkan saja kepadaNya
kerana Dia Maha Mengetahui
semoga redha dengan ketentuanNya

13 December 2012

post-vacation

 
alhamdulillah. masih diberi nikmat untuk bernafas. 

tentang family day. sangat bahagia giteww. dapat drive kereta sendiri. dapat jumpa sanak saudara. raya hari tu pun tak sempat berkumpul macam family day hari tu. dapat berenang. -_- can you imagine a 21 years old girl berenang menggunakan pelampung. more than one hours kot aku berendam hari tu. since kolam asing2 dengan lelaki, lagi la rancak. bila cousins dah naik, aku terus amik pelampung adik aku dan berenang seperti tiada masalah. padahal kerja melambak, test berduyun-duyun. pastu eloklah sebab esok paginya on the last day terus menangis sebab teringat satu apa pun tak sentuh lagi. another thing is dapat main bowling.. hehe. dapat beli souvenir. 

there are so many things happened to me lately. dan perlu dijadikan pengajaran. back to basic.

esok ada dua test. berusahalah.

05 December 2012

say no to procrastinate

 

i am trying... yes, trying to say no to procrastination. sebenarnya banyak je benda nak cerita. but like i said before, tak tertaip.

1. nak boikot my unofficial kaunselor sebab buat public humiliation. not really public and not really feel humiliated pun, tapi sentap. dan faham-faham je la kan kalau amira sentap macam mana. sangat terasa, tapi sekejap. akan baik sendiri.

2. my lecturer dah bagi keizinan untuk postpone test. so boleh la say hye to melakaaaaaaa. hehe.

3. kerja baaaanyak. -.-

4. masalah lain pun banyak. bukanlah masalah sangat, cuma external factors yang mengganggu.

will be continued later. tata.

03 December 2012

bukanlah nak mengutuk tapi meluahkan perasaan. :p

 

 errr kenapa tak tertaip ni... selalu sangat tak sampai hati. kla, bye.