05 December 2012

say no to procrastinate

 

i am trying... yes, trying to say no to procrastination. sebenarnya banyak je benda nak cerita. but like i said before, tak tertaip.

1. nak boikot my unofficial kaunselor sebab buat public humiliation. not really public and not really feel humiliated pun, tapi sentap. dan faham-faham je la kan kalau amira sentap macam mana. sangat terasa, tapi sekejap. akan baik sendiri.

2. my lecturer dah bagi keizinan untuk postpone test. so boleh la say hye to melakaaaaaaa. hehe.

3. kerja baaaanyak. -.-

4. masalah lain pun banyak. bukanlah masalah sangat, cuma external factors yang mengganggu.

will be continued later. tata.

No comments: