13 December 2012

post-vacation

 
alhamdulillah. masih diberi nikmat untuk bernafas. 

tentang family day. sangat bahagia giteww. dapat drive kereta sendiri. dapat jumpa sanak saudara. raya hari tu pun tak sempat berkumpul macam family day hari tu. dapat berenang. -_- can you imagine a 21 years old girl berenang menggunakan pelampung. more than one hours kot aku berendam hari tu. since kolam asing2 dengan lelaki, lagi la rancak. bila cousins dah naik, aku terus amik pelampung adik aku dan berenang seperti tiada masalah. padahal kerja melambak, test berduyun-duyun. pastu eloklah sebab esok paginya on the last day terus menangis sebab teringat satu apa pun tak sentuh lagi. another thing is dapat main bowling.. hehe. dapat beli souvenir. 

there are so many things happened to me lately. dan perlu dijadikan pengajaran. back to basic.

esok ada dua test. berusahalah.

No comments: