19 August 2012

raya 2012



Today is the first day of Aidilfitri. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kawan-kawan. For those yang dekat, dijemput datang beraya ke rumah. Yang jauh pun boleh. But please inform me first. Takut takde kat rumah.

This year i am officially 21 years old. My uncle asked me when I want to get married. Gulp! Soalan yang menyebabkan saya terus beristighfar. Hohoho. Tak tahu nak bagi reaction camne. So this is the cycle of our life. When we are teenagers, makcik-makcik akan tanya tingkatan berapa, sekolah kat mana. Even dah menginjak ke awal dewasa pun still ada yang tanya soalan tu since my body quite small. -.- But now, the questions is changing. Ada lagi berapa tahun kat universiti? Bila nak makan nasi minyak? Oh my........ Tolonglah tanya soalan lain.

Deep in my heart, I really hope something happen to me during this raya. But for sure it won't happen. Because what I wish is something miracle. Maybe it never happen.

Allah knows best. Redha.

2 comments:

the fikirman said...

keep calm and still can be thought
huhuhuhuhu....

sitinoramira said...

*stay calm right now. if not, i dont know what will happen. hoho. thanks. =)