28 July 2012

tudung

Assalamualaikum.

Saya start pakai tudung labuh tahun lepas. Sebelum ni pakai kat sekolah je. Alhamdulillah diberi hidayah. Semoga istiqamah.


Raya tahun lepas beli tudung Akel je. Dan tudung Akel la yang menemani hari-hari saya menuntut ilmu. Kiranya hari-hari pergi kuliah pakai tudung Akel yang ada stripes tu.


Raya tahun ni bonda saya tak bagi beli tudung Akel. =( Mungkin sebab dah selalu sangat nampak saya pakai tudung jenis tu. Nasib baik sekarang tengah trend tudung dwi-tones dan paling best bila Akel ada keluarkan tudung tu. Tak perlu nak pakai yang stripes tu raya nanti. Huhu.


Rasanya tahun depan kena beli tudung Nur kot. Kena order awal-awal.

Selamat berbuka puasa kawan-kawan!

"And tell the believing women to reduce [some] of their vision and guard their private parts and not expose their adornment except that which [necessarily] appears thereof and to wrap [a portion of] their headcovers over their chests and not expose their adornment except to their husbands, their fathers, their husbands' fathers, their sons, their husbands' sons, their brothers, their brothers' sons, their sisters' sons, their women, that which their right hands possess, or those male attendants having no physical desire, or children who are not yet aware of the private aspects of women. And let them not stamp their feet to make known what they conceal of their adornment. And turn to Allah in repentance, all of you, O believers, that you might succeed." [An-Nur:31]


*belum ada rasa nak pakai tudung bawal sebab jarang. kalau ada inner neck nanti insyaAllah boleh. hee

1 comment: