02 July 2012

done with 2 papers. 3 papers more.

Assalamualaikum.

hari ni aku rasa sangat kecewa. sejak habis paper comm sebenarnya. di mana aku rasa aku tak buat yang terbaik. paper tadi lagi la. kecewaaaa. jumaat lepas aku balik. mesti korang ingat aku gila kan nak exam boleh pulak balik rumah since kat rumah aku takkan study. tapi masa tu mak aku call tanya balik ke tak. bila mak aku call tanya macam tu, maknanya dia harap aku balik. i know that. jadi sekarang aku harap keikhlasan aku pulang bertemu ayahanda bonda serta amal yang tak berapa nak banyak tu dapat balasan yang setimpal. walaupun usaha aku tak banyak langsung. lagi pulak kalau nak timbang, memang dosa lagi banyak. Ya Allah, jadikanlah aku hamba yang redha dengan segala ketentuanMu. kadang-kadang kita perlu berada di bawah. ya, aku dah pernah rasa tu. sakit.... tapi kena redha. please amira, tawakal je dengan paper tadi. fokus paper akan datang pulak. jangan down. please............
mungkin ini balasan segala dosa dosa kau yang melambak tu. bertaubatlah.
redha. redha. redha. redha.
sila redha amira.

No comments: