04 June 2012

June: hectic month

Assalamualaikum

Pada saat-saat terakhir ini jujur aku katakan bahawa aku serahkan sepenuh kebergantungan ku padaNya. Ini melibatkan semua aspek baik segi pelajaran, emosi, dan lain-lain.

Walaupun Majlis Anugerah Dekan jatuh pada hari lahir aku, ia tidak cukup buat aku gembira. Cemburu kerana waktu hari lahir rakan-rakan dalam masa terdekat ni, ada "teman kesayangan" yang sudah plan nak buat surprise party. Aku takde pun. 

adakah aku tidak bersyukur dengan apa yang ada? lagi pun, belum masanya untuk semua itu. kalau dah halal lagi manis kan. keep smiling then amira. jangan putus asa. 3 minggu sahaja lagi.

No comments: