09 June 2012

another 2 weeks

Assalamualaikum

Alhamdulillah, sangat bersyukur sebab dah berjaya lalui minggu ini dengan lancar walaupun ada beberapa perkara yang mengecewakan.

Bizz Day of Excellence
Alhamdulillah, it was so great. Walaupun pening-pening lalat sebab saya memang tak biasa dengan hall besar-besar macam kat DK500 & DATC. sangat kekampungan. -.- Btw, sorry to Iee and Zaty. I don't know that not all students can go to the stage to receive the scroll. I am so sorry. Hopefully next time buat kat DK500 je. So we don't need to go to Shah Alam. Hehe. pemalas punya budak.

My Birthday
heeeeeeeee. Thanks to my parents and my brother sebab gigih menunggu jam 12 untuk wish happy birthday. Really appreciate that. I got present from my room mate. Later I'll update the picture. Also the video that i made specially for her during her birthday (6th June). Tertarik dengan ucapan Shana, "Selamat Hari Lahir mira... Alhamdulillah... hari ini adalah hari istimewa utk awak..atas usaha yg awak dah lakukan..Allah beri nikmat kpd awak..semoga awak memperoleh keberkatan disisi-Nya..Good Luck for your final exam! (^_^)"
Alhamdulillah, sangat bersyukur sebenarnya. Tapi sangat khuatir kerana saya yakin ia adalah ujian dalam bentuk nikmat. Bila-bila masa saja boleh ditarik balik.

Survival Mahasiswa UiTM
Alhamdulillah, sangat menginsafkan. Terutamanya tentang cosmic awareness dan kebenaran Al-Quran yang diperkatakan oleh Nabi Muhammad sejak bertahun-tahun dulu terbukti. InsyaAllah I will update about it later, kalau ada mood. -.-

Quiz Project Management
T__T sangat-sangat teruk. Sebab tak study awal-awal (malam tu sangat penat sebab balik dari UiTM Shah Alam) dan sebelum quiz tu busy buat kerja lain. Seriously, sem depan dah tak nak jadi class rep. Semoga nama saya tidak naik lagi. aminnn. I said sorry to madam because I didn't do well and this is what she replied, "don't be sad. It is not the end of the world. Try harder." And then, baru la rasa relieve. Sebelum tu dah nangis sikit. hoho.


And just now we already done with Mandarin shooting. But there is certain scene that we need to do it later at the faculty and stall. Hehe. Semoga dipermudahkan.


So, please prepare for next week Amira. Ada 4 common tests and listening test as well as speaking test for Mandarin. Don't forget about your other assignment also. Semoga dipermudahkan. Aminnn.

No comments: