21 May 2012

third semester

Assalamualaikum.

Semester ni quite tough. Terlalu banyak faktor internal yang mempengaruhi. Doakan supaya tidak tenggelam dengan keadaan.

Mandarin 2
Tak yakin boleh dapat A+. Sebab rasa macam makin susah.

Organizational Behavior
Such a killer subject for this semester. Tapi saya hargai usaha lecturer nak buat subject ni menarik untuk dipelajari. Maafkan saya puan sebab tak berapa nak score masa kuiz 1 hari tu.

Reading and Critical Thinking
Oh My English! Lebih kurang macam kat asasi dulu. But i dont put too much expectation on this subject, takut kecewa.

Management of Administrative Records 2
Mak aihh tak tahu nak cakap apa. Buku teks dia kalah buku law dulu. It is soooooooooooo plain. Without any colour. I heard that the lecturer is not from this faculty actually. Ada orang cakap dia dari fakulti landskap. Apakahhhh uitm ni. At least Sir Rais ajar sem lepas faham la jugak walaupun dia lecturer agak baru. Kami semua rindu Sir Rais. haha.

Administrative Office Management 2
But it is more on Human Resource actually. Lecture okey. But sometimes rindu WAA. Senior lecturer yang sangat sangat fatherly.

Communication for Administrative Professionals 2
Ermmm okey kot subject ni. Tak susah dan tak senang.

Advanced Office Software
perghhhh. Belajar pasal excel, access and project management. Best tapi kelas sampai 3 4 jam tu agak meletihkan ye.

semogadapatdekan.semogacemerlang.allthebestOMB33Asekalian.termasuk eei,miza,ricca,jess&ima.

No comments: