20 May 2012

20 mei 2012

Assalamualaikum.

Alhamdulillah baru je sampai kolej. Tak pergi pun mukhayyam tu. Maaf Su dan Ipah. Kadang-kadang aku rasa family lagi penting, dah kata anak manja. Hehe. Aku balik sebab nak tengok baby boy tu. Tapi tak dapat pun sebab dia kena masuk dalam inkubator. Ada infection sikit. Nurse tak bagi tengok baby, mak baby pun tak boleh. So what's the point kami datang hospital? Semata-mata nak duduk-duduk kat taman ke? Grrr. Dannnn aku tak sempat lagi nak carikan nama baby. Ada je yang menarik tapi reserve for my son. LOL. Nanti-nanti la ye. Hehe. Oh, malam tadi aku rindu dia. Nak mesej tapi malu+ego. HAHA. Be strong!! Esok takde kelas. yuhuuuuuuuuuuu. Tapi banyak kerja. Jadi duduk kat bilik diam-diam. -.-

backtobasic. dekatkandiridengansangpencipta.

doakan saya.

No comments: