05 March 2012

officially second year student

Assalamualaikum.

cehh, perlu ke tajuk tu? :p

bangun pagi dengan badan lesu, lenguh-lenguh berkat kenduri dan angkat barang yang banyak tu. ahh tak nak pergi kelas boleh tak?? memang dalam mimpi je la kan. azam aku sem ni, tak nak ponteng kelas. hehe.

so far, okey je. mungkin ada certain subject yang susah. harap dipermudahkan. insiden dikenakan oleh lecturer tadi memang sangat memalukan diri aku yang memang sedia ada pemalu ni. -.- malas la nak cerita.

btw, sekarang wifi uitm ni block facebook kot. tak tahu kenapa. twitter okey je. kenapa nak block facebook? T__T tadi online kat phone je guna wifi kat fakulti. huk2. makanya, aku aktif blog je la kot lepas ni. kehkeh. macam ada orang nak baca pulak kan. harapan je la.

now waiting stok herbalife. semoga dapat kurussssss. =D


singleandavailable.auwww.

No comments: