23 March 2012

baby

Assalamualaikum

ermm sebenarnya ada orang tak bagi aku update pasal orang dah kahwin. tapi ni kan blog aku, suka hati aku la kan. heee.

tadi online facebook jap. murabbi aku masa sem 1 (kak intan) dah dapat baby. tahniahhh. umur dia baru 24 tahun. sangat jealous. -.- dia kahwin tahun lepas dan sedang sambung master.

dan murabbi aku sekarang (kak hajar) pun dah masuk third trimester pregnancy. umur dia 28 tahun. dia habiskan master dulu baru kahwin.

tengokkk. ramainya yang sambung master. memang dah ada niat nak sambung master tapi sebab memikirkan kos dan masa (nanti lambat kahwin. kehkeh), aku macam nak tangguhkan dulu. maknanya nak kerja dulu lepas habis degree then kalau ada rezeki baru sambung. tengok la camne nanti. kalau dapat scholarship confirm terus sambung kan. hehe. aminnnn. semoga dipermudahkan.

another one year and half to go. semoga kuat dan tabah.

calon pun takde lagi dah gatai pikiaq pasal kahwin. -.-"

No comments: