09 February 2012

be strong

assalamualaikum

for those yang pernah baca novel awak suka saya tak? by melur jelita. korang akan perasan bahawa watak utamanya, puteri intan zulaikha sangat tabah selepas kehilangan muhammad hilman yong. dia masih boleh sambung master and proceed with ph.d.

saya ni apa cerita? agak-agak boleh tak sambung master and be a lecturer? wallahua'lam. semoga dipermudahkan.

siti nor amira tak setabah dan sekuat puteri intan zulaikha. =(

be strong amira!!

4 comments:

FasiHaH SupiaN said...

but you need to put effort to be a tough person. ;)

safiamira said...

yup sis.. i'm trying.. =)

Zawani said...

mcm best je novel tu mira..nk kne beli nih..hehe.

safiamira said...

best2.. beli la..hee