14 February 2012

baju cinta yang sebenar

assalamualaikum

just came back from the bank to make payment to LangitIlahi. saya ni kalau pergi ke pekan tu biasanya takkan pulang dengan tangan kosong. sebelum pergi, beriya ajak mak sekali dengan alasan nak beli baju. tapi dia tak nak ikut. =(

saya tak reti beli baju. lol. i mean, yang kain 4 meter nak buat baju kurung tu. tak tahu nak pilih yang macam mana, corak apa and unfortunately, tak tahu nak bargain. =(

my mom asked me, "how old are you?"

me, "21"
dalam hati, erkk aku dah 21 tahunnnnn. =.="
tapi tak reti beli baju sendiri. oh noo. bukanlah semua baju. kalau setakat blouse or t-shirt tu tahu la. kalau kain meter nak buat baju kurung tu memang hancurr.

pengakuan berani mati
saya belum matang sangat sebenarnya
dalam sesetengah perkara, tak tahu nak decide pun. hukk.
jadi, kuburkan dulu hasrat nak kawen ye.
aim nak beli kereta besar. hikk.

2 comments:

Zawani said...

kih3..wani lain pulak.
suke pilih sendiri n cari sendiri..
tapi mak lbh suke pilih n belikan teruss..
kekdng balik2 je dah siap sepasang baju..aduhh. suke tak suke kne pakai jgk..hikhik.

safiamira said...

haha.. mira boleh beli, tp lepas beli mesti timbul penyesalan.. huu