20 November 2011

20112011

i love babies
dah sampai seru jadi ummi agaknya
hehe
doakan ye semoga dipermudahkan.
ameen

*baru pulang dari ta'lim di Seksyen 2. semoga rajin untuk berkongsi dengan anda.

17 November 2011

17 nov

no words
merintih dalam hati
=(

Semoga Dia permudahkan.

14 November 2011

sesat

Assalamualaikum. Alhamdulillah dapat sampai rumah dalam jam 8.30p.m. tadi. Saya dan classmates pergi temuramah syarikat di Bangi bagi menyelesaikan projek untuk subjek Record Management. Diberi ujian apabila sesat semasa pulang. Bukanlah sesat, cuma tak alert kat simpang dan bila terlepas terpaksa melalui highway yang menyeramkan. Kanan kiri tasik yang sangat luas. Cuba bayangkan. Waktu malam. Semua perempuan. Saya sebagai driver tidak habis-habis menyalahkan diri. Huk.

So.. Puncak Alam - Ingress - Ice Room - makan kat kedai tomyam - Billion - patah balik kat area perindustrian - Puncak Alam + sesat

Really exhausted. Drive kereta manual. Tapi best, quite adventure. Hehe.

I dont know what to do. At first, USB flash drive je kena virus. Hmm.. susah la nak cakap.. stress sebab virus ni.. Ya Allah, permudahkanlah urusanku. Rasanya memang kena format laptop ni. Huk.

Okay la. Jom study. Tenangkan hati. Redhakan dengan apa yang telah berlaku. Usaha untuk buat yang terbaik. <3

13 November 2011

13 Nov

Assalamualaikum. Sorry for those yang ziarah ke blog ni, maaf sebab tak sempat nak melawat blog anda. Tuan punya blog busy. Hehe.

Selamat berjaya pada yang mengambil peperiksaan SPM. Juga pada sesiapa yang akan menghadapi peperiksaan, termasuk saya.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar.

03 November 2011

3 November 2011

Assalamualaikum.

Dah jumpa usb flash drive! Hehe. Tertinggal masa kelas typing kat computer lab, then student yang masuk lepas kelas saya bagi benda tu kat lecturer. Nasib baik lecturer yang sama yang ajar saya. Huhu. Dan nasib baik juga student tu amanah. Terima kasih Pn Suryani sebab simpankan usb flash drive saya. Dia pesan, "next time be careful." Hee. Baik puan.

Tiba-tiba rasa nak nak jadi lecturer. Hehe. Semoga tercapai impian.

Esok ada oral test Mandarin. Sempat lagi kan nak online2 bagai. Bak kata housemates, otai la Mira ni. Segala assignment buat last minute. Jangan contohi saya.

Dalam proses merajinkan diri. Dalam proses memperbaiki diri supaya lebih solehah, boleh dapat suami soleh. Ameen. XD