26 June 2011

online banking

sejak kembali memegang status gadis bekerjaya ni, saya dah takde masa nak bershopping. tipu semata-mata.

harus register for online banking untuk memudahkan segala urusan. XD

19 June 2011

baju kurung

Dah lama tak pakai baju kurung. Hari ni nak pergi kerja pakai baju kurung boleh tak?

kau ingat kau kerja kat office?? even orang yang kerja kat office tu pun ada uniform gak.

=.="

17 June 2011

result sem 1

alhamdulillah
sangat sangat bersyukur
terima kasih pada semua lecturer..
maaf pada puan xxxxx sebab tak dapat perform well dalam subjek puan =.=

semoga ini menjadi satu titik tolak untuk berusaha lebih lagi sekaligus meninggalkan zaman kejatuhan yang berlangsung selama tiga tahun setengah. insyaAllah.

again,
ALHAMDULILLAH =)

07 June 2011

7 Jun

dapat cuti selepas bekerja tiga belas hari berturut-turut adalah hadiah hari jadi terbaik.
=)

04 June 2011

bye

kadang-kadang menyepi tu lebih baik
kot

sorry guys
aku ada je kat sini, let me know if there is anything happen.