28 January 2011

phewww

assalamualaikum

dah lama tak update sebab laptop rosak plus internet tak berapa best plus takde idea. takkan la hari hari nak cerita pasal tangga. mesti korang bosan.

nak buat announcement. saya nak kawen. serius. tunggu la wedding card ye. paling cepat pun lagi 3 tahun. tak nak lagi cepat. ingat senang ke nak jadi seorang pelajar dan isteri dalam satu masa? oh, tak mampu. semoga dipermudahkan oleh-Nya. ameen. kenapa nak kawen cepat? sebab korang ingat senang ke nak jaga hati? susah la wei. jadi daripada sakit jiwa rindu-rinduan baik kawen cepat cepat. :p

selamat bercuti selama seminggu. hari ni dah takde class tapi aku baik hati masih lagi di kolej ni. balik malam ni kot. nak siapkan kerja kerja dulu. melambak macam gunung. lepas cuti ada quiz dan test. semoga berjaya kepada rakan rakan dan diri saya sendiri.

09 January 2011

amira semakin berdikari

assalamualaikum.

semenjak kembali belajar di negeri selangor ni saya semakin berdikari ye rakan-rakan. sila tabik. :D

tak pernah pernah naik bus dari puncak alam pergi banting tiba-tiba reti naik bus. terima kasih pada mereka yang menjawab soalan saya. sebagai pengajaran, sila amalkan prinsip malu bertanya sesat jalan, walaupun di negeri sendiri.

itu sahaja yang mahu dikongsi. salam. =)

06 January 2011

minda berkata

kenapa badan aku sakit?
pastu kalau jalan rasa macam nak melayang.
low blood pressure kah atau mungkin high blood pressure.
or something else.
siapa baik bagi la jawapan.