14 November 2011

sesat

Assalamualaikum. Alhamdulillah dapat sampai rumah dalam jam 8.30p.m. tadi. Saya dan classmates pergi temuramah syarikat di Bangi bagi menyelesaikan projek untuk subjek Record Management. Diberi ujian apabila sesat semasa pulang. Bukanlah sesat, cuma tak alert kat simpang dan bila terlepas terpaksa melalui highway yang menyeramkan. Kanan kiri tasik yang sangat luas. Cuba bayangkan. Waktu malam. Semua perempuan. Saya sebagai driver tidak habis-habis menyalahkan diri. Huk.

So.. Puncak Alam - Ingress - Ice Room - makan kat kedai tomyam - Billion - patah balik kat area perindustrian - Puncak Alam + sesat

Really exhausted. Drive kereta manual. Tapi best, quite adventure. Hehe.

I dont know what to do. At first, USB flash drive je kena virus. Hmm.. susah la nak cakap.. stress sebab virus ni.. Ya Allah, permudahkanlah urusanku. Rasanya memang kena format laptop ni. Huk.

Okay la. Jom study. Tenangkan hati. Redhakan dengan apa yang telah berlaku. Usaha untuk buat yang terbaik. <3

No comments: