03 November 2011

3 November 2011

Assalamualaikum.

Dah jumpa usb flash drive! Hehe. Tertinggal masa kelas typing kat computer lab, then student yang masuk lepas kelas saya bagi benda tu kat lecturer. Nasib baik lecturer yang sama yang ajar saya. Huhu. Dan nasib baik juga student tu amanah. Terima kasih Pn Suryani sebab simpankan usb flash drive saya. Dia pesan, "next time be careful." Hee. Baik puan.

Tiba-tiba rasa nak nak jadi lecturer. Hehe. Semoga tercapai impian.

Esok ada oral test Mandarin. Sempat lagi kan nak online2 bagai. Bak kata housemates, otai la Mira ni. Segala assignment buat last minute. Jangan contohi saya.

Dalam proses merajinkan diri. Dalam proses memperbaiki diri supaya lebih solehah, boleh dapat suami soleh. Ameen. XD

No comments: