19 March 2011

sentap

assalamualaikum

as you all know, saya ada banyak tugasan yang perlu diselesaikan. tapi kalau dah kat rumah, faham-faham je la kan. dengan internet super duper laju, jadi ia telah mempengaruhi mood study saya. hehe.

macam biasa, online memanjang. tapi tiba-tiba si kecil fifi bertanya, "akak cakap ada banyak kerja, buat la. ni bukan buat kerja." aku macam, "errr. how come budak kecik ni tahu aku tak buat kerja." =.=

moral of the story, sila offline sekarang.

2 comments:

diyanah nabilah said...

mira..
rindu kau..
belajar elok2
jangan selalu down
jangan stress
rajin2 study
be strong auhhhh
i'll be anywhere and anytime when u need me
just text me
i am your big sister kan.
hehe

safiamira said...

huuuuu
thankz dena..
xoxo