28 January 2011

phewww

assalamualaikum

dah lama tak update sebab laptop rosak plus internet tak berapa best plus takde idea. takkan la hari hari nak cerita pasal tangga. mesti korang bosan.

nak buat announcement. saya nak kawen. serius. tunggu la wedding card ye. paling cepat pun lagi 3 tahun. tak nak lagi cepat. ingat senang ke nak jadi seorang pelajar dan isteri dalam satu masa? oh, tak mampu. semoga dipermudahkan oleh-Nya. ameen. kenapa nak kawen cepat? sebab korang ingat senang ke nak jaga hati? susah la wei. jadi daripada sakit jiwa rindu-rinduan baik kawen cepat cepat. :p

selamat bercuti selama seminggu. hari ni dah takde class tapi aku baik hati masih lagi di kolej ni. balik malam ni kot. nak siapkan kerja kerja dulu. melambak macam gunung. lepas cuti ada quiz dan test. semoga berjaya kepada rakan rakan dan diri saya sendiri.