31 July 2010

9th week

still the same
not get the allowance yet
bak kat presiden JPK
elaun diraja or VVIP memang lambat sikit
=.=

unlimited desires
nak phone baru
nak headphone baru
nak laptop baru
nak jam baru
nak baju baru
nak seluar baru
nak kasut baru
nak set make up baru
nak tudung baru

rm1250 je wei
bukan rm5000

kalau dah dapat
memang la duit tu buat makan je kat sini
tapi belum dapat lagi
dan sekarang ni
duit makan di support oleh family
jadi
jadi apa?
dah dapat nanti sila la belanja family makan pulak ye
=.=

cepat2 la dapat elaun tu
ameen~

the best man win


23 July 2010

mid sem holiday

hey hey
cuti dah nak habis
hari ahad ni balik kuantan semula
9.30 pagi, sani express
kenapa aku semangat balik pagi?
sebab mak aku tak bagi sampai sana malam
sangat bahaya!
sebab aku comel
nanti ada orang culik
ngeh3

assignments!
hahaha
jangan ditanya
aku just cari info je
then ada la dah buat sikit
tapi hari tu aku nak off kipas
TER off suis laptop
=.="
tak tahu la automatically save ke tak
huhu

allowance!
you make me crazy la honey
dah lapan kali check
tak keluar jugak
then hari ni member2 cakap dah keluar
yeah, it is not a joke
memang dah keluar
tapi aku tak dapat lagi
balik dari kuala selangor, singgah bank islam
masa tu pukul 12 tengah hari
check, RM148.67
sampai rumah, sharon cakap dah keluar
pukul 3 petang aku check lagi
still the same
HAHA
=.=
nak bagi ke tak nak RM1250 tu?
"RM1250 je pun, bukan RM5000" bak kata mak aku
RM1250 pun duit
$_$

btw, elaun ada or tak actually sama je
aku tetap kena jimat
cuma
dapat la beli benda2 yang aku nak
so, tunggu je la sampai dapat
huk

nakDELL nak DELL nak DELL

18 July 2010

gath ro91 @ sunway pyramid

gerak dari rumah pukul 8.40pagi.. terus memandu dengan laju sebab aku rasa aku dah lambat.. then sampai rumah abang aku dalam pukul 9.10.. lepas tu terus pergi shah alam dan berjaya sampai dalam pukul 9.40pagi..

first time sampai ktm.. haha.. tunggu lisa dan izrin.. lepas tu tunggu train pulak.. penat woo.. lapar pulak tu..ngee.. btw, thankz lisa sebab belanja tiket train.. =)

seperti yang korang tahu, aktiviti gath kali ni hanya makan, makan dan makan plus menunggu orang.. ngeh.. but still, enjoy gila dengan korang..

btw, happy birthday syafeeq, on of the admin of ro91.. anggaplah kehadiran aku buat julung2 kalinya sebagai hadiah hari jadi kau.. haha

then dalam kul 6.30 petang kitorang balik.. naik bus pulak.. yeahh hari tu aku belajar naik kenderaan awam.. hehe.. time balik tu aku baru sedar sunway tu dekat je sebenarnya.. boleh drive sendiri.. just berani or tak je.. hoho

turun kat pkns.. berpisah dengan lisa dan izrin.. aku jalan2 kat situ tunggu abang aku amik.. lepas tu ingatkan terus balik rumah,, tapi pegi stadium dulu, tengok bola selangor vs penang.. nasib baik selangor menang.. berbaloi la walaupun aku dah penat gila sebenarnya..

then sampai rumah dalam pukul 11.45malam.. sempat lagi online.. =.=

thankz kawan2
lisa, izrin, areefah, sarah, ku nur izzati, elyana, shikin, rahah, wany, mai and her friends
fakh, faiz, raji, asyraaf, syafeeq, zulfadli

dalam duka ada suka
dalam suka ada duka

11 July 2010

nur afrina safiah

kenapa tajuk entry macam tu?
jangan tanya aku
:p

cuma nak bagitahu yang aku akan pulang ke rumah pada hari khamis ni
sani express
5.30 p.m
seat no. 4
single seat oke, trauma aku nak duduk double seat
huhu

okay, nak bagitahu tu je
tata!



































dah2
kenapa nak scroll ke bawah lagi
apa lagi yang korang nak tahu pasal aku?
kalau rindu cakap je la
yela, aku kan dah lama tak update blog
ngeeee
stop being perasan amira!

nothing interesting
setiap hari pergi kelas macam biasa
ohhh broadband dah okay
dia merajuk kejap je
heee

cannot wait to go back home


02 July 2010

ini bukan entri merepek

1) broadband buat hal lagi. sama macam masa awal2 beli dulu. terima kasih la broadband sebab buat aku macam ni. i really appreciate it. nasib baik ada wifi uitm yang kadang kadang okay dan kadang kadang tak.

2) it is not a problem. itu fitrah. dan kita harus mengawalnya untuk mengelakkan ia menjadi fitnah. sabarlah wahai hati.

3) countdown! countdown nak balik. countdown nak gath. harap2 tiada halangan. tapi tak cari back up plan lagi. i have no idea.

4) bila nak dapat elaun? hari hari asyik makan sehari sekali je. punya la nak berjimat kan.