14 October 2010

life getting hectic

urghhhhhhh
hari ni hari ke sepuluh aku kerja
sangat penat ye rakan2
penat fikir
sebab tugas utama kami di sini adalah berfikir =.=
fikir pasal pekerja2 bengkel
fikir pasal maha2010
fikir pasal flight workers untuk pergi sabah
fikir camne nak halau tikus pun ada.. lol

macam takde life da sebab bangun pagi, pergi kerja..
pastu balik kerja..
malam, rehat2 kejap pastu tidur
almost everyday macam tu
paling tension bila balik lambat..
buat masa ni rekod balik paling lambat adalah pukul 11.43malam =.=

nasib baik ada kerani2 senior yang sengal2
tak la tension sangat
hikss

mari sambung keje :p

6 comments:

Nur Areefah said...

preparation utk hadapi dunia kerja nanti yang lebih mencabar dari ni..mgkn jadi bos, lagi laa mencabar!
tapi cabaran itu sangat menarik :)

Khairi said...

waaah,,kem salam kerani sengal..waaahaha

safiamira said...

thankz efaaa

kerani2 sume dah berpunya :p

Ery said...

kerani yang baru masuk?? akekeke

safiamira said...

kerani baru masuk pun sama kot =.=

Ery said...

ehehehe