27 September 2010

pros and cons of being a stalker

pros:
kita akan dapat tahu background orang yang kita stalk.
kita akan dapat tahu latest news tentang orang yang kita stalk.

cons:
kita akan sakit hati apabila ternampak orang yang kita stalk tu dah nak kahwin 3 oktober ni.
kita akan tambah sakit hati apabila dia tag bakal isteri dia dalam video pesanan untuk suami isteri.

ini pengalaman tuan punya blog. moral of the story, tak payah la nak stalk2 orang. menyesal je. T__T

lebih baik stalk diri sendiri.

6 comments:

Nur Areefah said...

stalk diri untuk muhasabah diri :)

safiamira said...

exactly true areefah =)

raihatulwirdah said...

setuju amatttt!!!!tp, pd sy, selagi kte merasakan masih mampu dan berkeinginan nak stalk, mesti nk stalk gak...hinggalah perbuatan kte tu, dihentikan disebabkan oleh perkara2 seperti ini.
hurm ..sakit hati

safiamira said...

raihatulwirdah, hoho.. kalau rasa mampu, stalk je la sampai dia dah beranak pinak pun.. haha
frust gile kot =(

Fakhrur Razi berkata said...

stalk pak cik mane? =D

safiamira said...

hyepppp mana boleh bagitahu =.=