04 September 2010

home

assalamualaikum
regarding to my status in fb
yeah, i'm going home this morning
wanna see my lil sis
wanna shopping with my aunts
wanna sleep in my room
<3 dan rasanya perlu buat jadual bila nak buat kuih raya bila nak tukar langsir bila nak tukar sarung kusyen bila nak mop lantai bila nak BELAJAR =.= urghh notes pun baru sikit je buat past year tak payah cakap la bila aku nak jadi rajin ni? semalam beli buku lagi :D bahagia je LOL BERAPA HARGA SEGULUNG IJAZAH Inspirasi Buat Bakal Mahasiswa written by Dr. Kamariah Kamaruddin
to all lecturers,
Madam Shima, Mr. Hiu, Madam Shat, Mr. Syahril, Madam Jirsha & Miss Sharoza
thankz a lot for teaching me.. jasa anda semua akan saya kenang..

to my classmates,
Dalilah, Zafira, Anis, Mahmudah, Afiza, Suhaila, Aini, Fatin, Diha, Rabieka, Biela, Tasha, Nina, Dio, Dena, Sakinah, Niza, Syiqa, Peyl, J.Lo, Asma, AD, Fasya, Maton, Ikin, As, Haziq, Syafiq, Ikhtiar, Lokman, Afy, Helmi.
i am sorry for all my wrong did.. happy to know all of you.. thankz for everything..

to my "ahli rumah panjang",
Dina, Ruby, Piqa, Sharon, Jamie, Dena, Maziah, not forgotten, Ekin & Angah..
i am really happy to all of you.. minta maaf banyak2.. kalau panjang umur kita jumpa lagi.. thankz a lot for everything..

to the bus driver of Sani Express,
please, please and please drive carefully..
semoga sampai dengan selamat..

happy holiday and selamat hari raya..
don't forget to study :p


2 comments:

n i k l i s a said...

i pon naik sani balik nanti!

safiamira said...

haha
aku pelanggan tetap sani
lol