11 July 2010

nur afrina safiah

kenapa tajuk entry macam tu?
jangan tanya aku
:p

cuma nak bagitahu yang aku akan pulang ke rumah pada hari khamis ni
sani express
5.30 p.m
seat no. 4
single seat oke, trauma aku nak duduk double seat
huhu

okay, nak bagitahu tu je
tata!



































dah2
kenapa nak scroll ke bawah lagi
apa lagi yang korang nak tahu pasal aku?
kalau rindu cakap je la
yela, aku kan dah lama tak update blog
ngeeee
stop being perasan amira!

nothing interesting
setiap hari pergi kelas macam biasa
ohhh broadband dah okay
dia merajuk kejap je
heee

cannot wait to go back home


6 comments:

Nur Areefah said...

xrindu.maaf =.=

safiamira said...

ummi areefah jangan terlalu jujur =.=

syafiq aka adam said...

haha..ummi agak keterlaluan..:p
btw, wat hapen sal double seat tu?haha

safiamira said...

adam, tau takpe..huk
double seat? meh cite kat ym.. sini public sangat..lol

najwa said...

yeah mira!

safiamira said...

najwa ni sarah ke?
haha