23 July 2010

mid sem holiday

hey hey
cuti dah nak habis
hari ahad ni balik kuantan semula
9.30 pagi, sani express
kenapa aku semangat balik pagi?
sebab mak aku tak bagi sampai sana malam
sangat bahaya!
sebab aku comel
nanti ada orang culik
ngeh3

assignments!
hahaha
jangan ditanya
aku just cari info je
then ada la dah buat sikit
tapi hari tu aku nak off kipas
TER off suis laptop
=.="
tak tahu la automatically save ke tak
huhu

allowance!
you make me crazy la honey
dah lapan kali check
tak keluar jugak
then hari ni member2 cakap dah keluar
yeah, it is not a joke
memang dah keluar
tapi aku tak dapat lagi
balik dari kuala selangor, singgah bank islam
masa tu pukul 12 tengah hari
check, RM148.67
sampai rumah, sharon cakap dah keluar
pukul 3 petang aku check lagi
still the same
HAHA
=.=
nak bagi ke tak nak RM1250 tu?
"RM1250 je pun, bukan RM5000" bak kata mak aku
RM1250 pun duit
$_$

btw, elaun ada or tak actually sama je
aku tetap kena jimat
cuma
dapat la beli benda2 yang aku nak
so, tunggu je la sampai dapat
huk

nakDELL nak DELL nak DELL

4 comments:

Nur Areefah said...

esok kau akan lawa!! jgn risau~

safiamira said...

semoga kata2 kau menjadi kenyataan. bukan setakat esok tapi selamanya. :p

TUKANG KATA said...

aku baru tahu sani express tu ceonya bernama sani..seorang artis..bukak bisnes bas ni tros jadi jutawann..pakai ferrari siap!

selaamt pulang ke kg halaman!tc!

safiamira said...

tukang kata
yup, ceo sani express adalah sani yg jadi artis dulu.. hoho.. marilah kite buka syarikat bas bersama2.. haha

thankzz.. tapi ni dah balik hostel pun..huhu