18 July 2010

gath ro91 @ sunway pyramid

gerak dari rumah pukul 8.40pagi.. terus memandu dengan laju sebab aku rasa aku dah lambat.. then sampai rumah abang aku dalam pukul 9.10.. lepas tu terus pergi shah alam dan berjaya sampai dalam pukul 9.40pagi..

first time sampai ktm.. haha.. tunggu lisa dan izrin.. lepas tu tunggu train pulak.. penat woo.. lapar pulak tu..ngee.. btw, thankz lisa sebab belanja tiket train.. =)

seperti yang korang tahu, aktiviti gath kali ni hanya makan, makan dan makan plus menunggu orang.. ngeh.. but still, enjoy gila dengan korang..

btw, happy birthday syafeeq, on of the admin of ro91.. anggaplah kehadiran aku buat julung2 kalinya sebagai hadiah hari jadi kau.. haha

then dalam kul 6.30 petang kitorang balik.. naik bus pulak.. yeahh hari tu aku belajar naik kenderaan awam.. hehe.. time balik tu aku baru sedar sunway tu dekat je sebenarnya.. boleh drive sendiri.. just berani or tak je.. hoho

turun kat pkns.. berpisah dengan lisa dan izrin.. aku jalan2 kat situ tunggu abang aku amik.. lepas tu ingatkan terus balik rumah,, tapi pegi stadium dulu, tengok bola selangor vs penang.. nasib baik selangor menang.. berbaloi la walaupun aku dah penat gila sebenarnya..

then sampai rumah dalam pukul 11.45malam.. sempat lagi online.. =.=

thankz kawan2
lisa, izrin, areefah, sarah, ku nur izzati, elyana, shikin, rahah, wany, mai and her friends
fakh, faiz, raji, asyraaf, syafeeq, zulfadli

dalam duka ada suka
dalam suka ada duka

8 comments:

Nur Areefah said...

thanks a lot ye sebab sudi datang!! ^_^

<3

jgn la diam je =.=

fiD said...

nak ikottttttttttttttttttttt!

Asy_raAf said...

nsib aku sokong kedah ngan klate!!!!!!!!!!!!!! hahahaha

safiamira said...

areefah
sama2.. err aku memang pendiam la..heee

fid
next time join la skali..hehe

asyraaf
ko tak sokong penang ke? baru nak buat ko jeles.. haha

Fzeo Fraixz said...

...... er

safiamira said...

err
kenapakah?

Nur Areefah said...

tetiba baru aku perasan kenapa suka dalam duka XD

safiamira said...

err ape ko fikir areefah?
jangan fikir bukan2~