16 June 2010

t.a.g

thankz to ainu amirah

1) adakah anda happy sekarang?
not so happy, but still be grateful with my condition right now.

2) apakah benda yang boleh buat anda happy?
shopping

3) pernahkah anda menerima tag
pernah

4) nyatakan warna yang anda suka
all colours except yang dull2 tu tolak tepi

5) berikan 9 orang yang anda mahu tag. sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya mendapat respon
kerana kesibukan + kemalasan, aku tak mahu tag sape2. kalau ada yang nak just take it okay.

6) nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.
i'll write about the person who gave me this tag.
ainu amirah mohammad azam
asal dari terengganu
belajar di pulau penang
ada lesen kereta tapi trauma nak drive
one of the person yang sangat rapat dengan aku kat republic of 1991
geng efainumirawany
geng teletubbies juga
meminati abang panjang yang masih tidak ku ketahui siapa identitinya :p

7) ni soalan cepu emas ni. adakah anda happy dengan apa yang anda?
not really.
tapi bersyukur dengan apa yang ada
hopefully can improve it

No comments: