26 June 2010

new life =.=

assalamualaikum

okay, kalau ada yang perasan, hari tu aku deactivate fb kejap. ada sebab tertentu tapi aku rasa sebab tu macam tak munasabah plak. then tak sampai seminggu dah activate balik. semuanya kerana dia. ya, dia. aku rasa aku deactivate sebab dia and activate it also because of him. ohhh kau patut rasa bertuah sebab aku dah buat macam2 demi kau. lol.

lepas tu ada la beberapa peristiwa yang agak entah apa2. aku tak faham dengan hidup aku lately. =.= lack of something. and i have to find what is that something.

the important thing is aku tak rasa homesick lagi buat masa ni. wahh perubahan yang sangat mengujakan. lol. jangan balik sampai cuti mid sem. i'll try.

penatlah fikir pasal ni. semua nak main2. aku je yang serius. memang tak jadi apa la kalau macam tu. ignore it.

9 comments:

Fzeo Fraixz said...

be yourself my friend.. dont be so wice and dont cry becoz you are so right.

Nur Areefah said...

apekha?dia?

safiamira said...

okay faiz

yes efa, dia..

n i k l i s a said...

mira, jgn sdey2. anything leh crite taw.

safiamira said...

okay lisa =)

amira said...

dun cry because of him..
but,,
cry because of HIM..=)

safiamira said...

huuuuu
tibe2 rindu maktab
ngeee
thankz sbb ingatkan kite mira =)

Fakhrur Razi said...

tapi ak xsuh pun kau deactivate
XD
bgus xelok pun blek tiap2 mnggu
=) dok bilik sekurang2nya bole gak study~

safiamira said...

errr apakah?
study la sangat..huhu