16 April 2010

kemerepekan belaka

satu
saya stalker agak terhebat
sila takut sekarang

dua
saya hanya manusia
tidak sempurna
tapi berusaha untuk perbaiki diri

tiga
soal rasa kita boleh tipu
tapi soal hati kita tak boleh tipu
sila bagi saya masa
saya doakan yang terbaik untuk anda

empat
makcikk
mari menonton semerah cinta stilleto
tapi esok nak puasa
kenapa aku message kau tak reply
apa barang tidur awal
tak remaja la

lima
bukan ku tak sudi kasih
untuk join gath bersama mu
tapi apakan daya
kita hanya manusia yang bisa merancang
tapi
DIA yang menentukan
but i'll try untuk join jugak

enam
don't you ever dare to appear in front of me
kalau tak, bersedialah nak kena langgar
tak pun pasti kau akan terima sumpahan2 daripada aku
tak boleh stereotyping orang
tapi bila dah most of them macam tu
what should i do?
akukah yang bersalah?
grrrrr
forget it
now is not the best time to think about this

tujuh
happy 3rd birthday MRSM Kepala Batas
Kecemerlangan Berganda
Frontier of Supremacy
hari tu tengok facebook junior2
tahniah adik2ku atas kejayaan korang
=)
tiba2 rindu ummi homeroom
maaf sebab dah lama tak contact =.=

sila tidur sekarang!

5 comments:

diyanah nabilah said...

nombo 6.nombo 6.hahah

diyanah nabilah said...

nombo 6.nombo 6.hahah

safiamira said...

woooooo kau semangat je kan yg number 6 tu.. haha..
nnt kuar kt berita plak.. pelajar asasi undang2 melanggar seseorang dgn sengaja..huahuahua
biar pompuan tu tak sempat kawen dgn dia..ahaha

ARC™ said...

gile ah sampai nak langgar orang...xbaek oi

safiamira said...

haha.. biar la.. dia maen2kan hati aku boleh pulak.. mana adil...