15 February 2010

kisah cuti kali ini

salam
cuti ini pulang ke rumah dengan membawa seribu harapan
bukan setakat seribu
tapi berjuta juta
ececehh, ayat nak gempak je kan

harapan pertama
tentulah mahu study memandangkan
hari isnin bersamaan 15 feb bersamaan dengan
hari ini
ada online test psychology

harapan kedua
mahu siapkan assignment, assignment dan assignment

harapan ketiga
mahu makan masakan bonda tersayang banyak2 sampai gemokk

harapan keempat
mahu menggunakan streamyx sepuas2nya dengan online dan lepak2
bersama republicanz

harapan kelima
mahu drive kereta puas2 sampai minyak habis

tapi sayangnya
harapan hanya tinggal harapan
tidak menjadi kenyataan
kerana tiba2 cik siti nor amira ni demam pula
pelbagai spekulasi telah dibuat tentang punca demam ini
antaranya
1) terlalu penat angkat beg ketika mahu mengejar bas uitm semata2 mahu jimat duit tak mahu naik teksi kemudian berlari2 melintas jalan
2) penat dalam bas tak hilang lagi ditambah pula penat drive dari kuala selangor pulang ke banting.
3) immunity badan tak kuat sangat. yela, kata dah lama tak demam kan. sekali demam, amik kau

sekarang perut saya lapar
tapi takde selera nak makan
hari tu nak makan honeystar dgn sate
tapi bila dah beli, tak makan sangat pun
haihh

mari study social psychology
tapi pisya cakap test tu senang je
ahh, beriya la kau pisya
hahaha

kepada
diyanah nabilah binti kamaruddin
dan
sharonica anak diliu
nantikan kepulangan saya malam ini

kepada
semua republicanz
maaf
hanya itu mampu saya ucapkan
hukhuk

mencuba bertahan


4 comments:

Nur Areefah said...

it is okay dear.asalkan kamu cpt2 okay..take care ye <3
miss ya~

diyanah nabilah said...

alala sian demam
mira cepat balik
rindu nak dengar kau jerit

safiamira said...

ha
dah sampai da
x mampu nak jerit
haha

safiamira said...

thankz efa
miss you tooooo