24 December 2009

home sweet home

lalalalalalalalalala

sampai seremban kul 3.50...
kul 4.30 baru abg aku sampai..
adehhh

aktiviti ptg
makan makan makan

aktiviti malam
aunty2 aku ajak berfoya2 di bawah
aku pun mcm okay
x kan nk terperap kt bilik je
dh sampai games room tu
bapak la ramai gler
pastu dgn karaoke lagi
aaaaaaa
x boleh thn
mcm nk pengsan
huhuhu
aku x bleh tahan dgn keadaan yg crowded dan bising

aktiviti pagi
breakfast
mandi
on9 jap
turun bawah
at first main bola tampar dlm air
hahaha
pastu main bola tampar pantai
erkk... ade pantai ke kt situ?
hohoho
pastu ade sekumpulan dak laki ni nk maen gak
tp tgk kitorg conquer dorg mandi dulu
dh penat maen kitorg bg la mereka peluang
best siot maen td
having a great time with my families
yg x bleh blah
tiap kali org surf dan tangkap bola, aku akan jerit
klw aku sendiri yg tangkap kompem2 la jerit gak... haha
senang ckp td penat jerit je la...
hahahaha
pastu kitorg mandiiiiiii
time tgh mandi tu bleh sambung main lagi
adehh, penat aku
pastu naik
mandi2
siap2
kemas2
check out
aunty aku ajak tido lagi satu malam
tp aku menolak dgn baik
hahaha
xmo2
nnt sunburn
dh la sunburn g TC ari tu x hilang lagi
huhu
lagi pun aku ade hal esok...

sampai uma dlm kul 3.30...
then ade org kol
siot btol
dia taw klw kol no celcom aku x kan angkat
then dia kol no maxis
adehhh
macam2 hal
maaf, aku x dpt terima ko
aku anggap kwn tu dh cukup baik kot
lagi pun ko kan da ade gf
aku xmo jd perampas walaupun gf ko rela bermadu
aku x relaaaa
huhuhu
lagi satu, tlg la jgn paksa
perasaan ni natural, jgn la nk paksa2 plak
pastu sedap2 je nk bahasakan diri abg
euwwwwww
aku dh ade abg tau x
yg sgt2 x bleh blah
dia ckp dh sebulan x contact aku dia rase sgt sunyi
sampai cari 7 gurl lain utk hilangkan sunyi
tp sygnya girls tu x mcm aku
mmg la x same
aku lain, mereka lain
sengal btol
dah2
xmo ckp pasal ni
wat semak otak je

hepi holiday to all students of uitm kuantan
heeeeeeee

3 comments:

keiry said...

hehehe,,best woo dapat holiday ngan family...jelez aku...
hepy holiday tok bdak uitm kuantan je ke??
ehem2...

safiamira said...

lol
hahahaha
best2
opsss
hepi holiday utk sumeeeeeee

ZieRa said...

hui..besnye bercuti..