13 December 2009

biar aku luah segala2nya

huhhh
kali ni aku dh x peduli
sebelum ni konon nk simpan dlm hati je
yela, skrg ape2 pasal blog je mesti satu kampung tahu
tapi tak bolehhh
sbb bnde ni la yg wat aku xde mood selama beberapa hari
bnde ni la yg wat aku nanges 2 hari berturut2, eh masuk hari ni 3 hari
dan paling penting
bnde ni gak yg wat aku xde mood nk blaja and wat keje
lepas aku post ni klw ade yg nk wat open table
sila la buat
aku x kesahhh
tp better jgn wat
nnt ade yg x nk balik
bapak berani aku skrg...
huhuhuh

okay
menurut kalendar akademik pelajar asasi
cuti start 25 hb
dan family aku plak pegi holiday 23 hb
wth????
heyyoooo
memang la x puas hati!!
yg g picnic bln 6 hari tu pun aku x join
x kan la yg ni x join gak
takblehh2
mmg la dh pernah pegi tmpt tu
tp tu dulu, time form 4
plus kali ni lagi ramai yg pegi
x kan la aku x pegi
hishh
TAK PUAS HATI!!

actually bnde ni nk dirahsiakan drpd pengetahuan aku
tp ade org yg bocorkan
dan org yg bocorkan tu mmg sengal
ko tau x aku mrh kt ko ni
jgn sampai aku cancel nk belikan mp3 okay!

mase aku mula2 tau pasal bnde ni ingatkan main2 je
sbb aku rase x kan la mak aku x nk bwk aku
but then dak yg bocorkan tu ckp
tarikh mmg dh confirm sbb dh booking
owh... fine
T.T
dh nanges da time ni
pastu call abg aku
dia ckp klw nk ikut mmg kena ponteng kelas
wtf???
kwn aku pun suggest mcm tu
tp aku bkn la student yg bijak sampai nk ponteng kelas
unless klw lecturer cancel kelas, bleh la aku join

okay
otak aku berfikir
mmg x puas hati gler time ni
pastu call mak aku
mintak duit pasal nk g ganu
yela
dorg g holiday
x kan aku x bleh g gath kt ganu tu
selepas soal jawab dgn mak aku
dia x bg langsung
dia ckp klw wat kt ecm bleh la
ni sampai kt sana jgn harap nk g
lagi pun, ade sbb lain nape mak aku x bg
tak boleh tulis kt sini
okay, fine
aku x join gath tu
nanges lagi
x habis2 nanges
pastu kebetulan plak minggu tu aku mmg stress
lebih stress pasal study
pastu dgn bnde ni plak
stermess jadinya
aku ckp lagi
nk duit, nak shopping
yela, aku nk g holiday tu confirm2 la x bleh
nk join gath pun x bleh
so nk shopping la kan
mak aku ckp
okay, boleh
nk shopping, shopping la
asalkan x pegi gath tu
so aku pun mcm okay la
shopping pun bleh reduce stress
mak aku ckp nnt suruh abg iwan bank in duit
okay, aku pun dh okay la lepas tu
no more crying

esoknya plak
abg aku call
dia tanya nk wat pe duit byk2
x cukup ke duit yg ade slame ni
duit tu guna la utk blaja
jgn asyik shopping je
aku dh nanges da time tu
seingat aku mak aku okay je time bg keizinan utk shopping
asal abg aku ni
ngeeeeeee
lagi pun bila mase plak aku slalu shopping
skrg kuar pun jarang tahu
x caye tanye dak uma 1204
pastu ckp, ckp, kp
dia tanye aku beli ape
aku ckp la kasut dgn baju
dia tanya lagi
raye hari tu x beli kasut ke
heyyoo..x beli okay
dh 2 thn x beli kasut raye
pastu dia ckp owh, xpe la
then dia ckp nnt time aku cuti klw nk g holiday gtaw la
eleh, time aku cuti adek aku x cuti
holiday ape nye
pastu bla bla bla
dh habis call
nanges lagiii
gler la
pembaziran air mata btol

pastu aku call mak aku plak
sbb aku ingatkan mak aku x bg shopping
yela, asyik mntk duit je kan
jawapan mak aku
dia ckp dia lagi rela bg aku shopping drpd join gath
sbb gath tu jauh sgt
cume yg dia ckp kt abg aku tu
dia risau aku asyik beli baju tp x pakai pun
sbb ade 1 baju ni mmg aku x pakai sgt tp harga dia bleh thn
dia x nk jd mcm tu je
tp nada abg aku ckp tu mcm mrh
thats why la aku nanges
huhuhu
pastu mak aku tanya
abg iwan mrh???
pernah ke dia mrh kamu??
pastu talian terputus sbb kredit aku habis
huhuhu

so now dh okay sikit kot
sedang mencari mood nk study, nk siapkan keje
hopefully no more crying after this

doa byk2 lecturer cancel kelas 23 and 24 disember
klw x dpt 23hb, 24 pun jd la..
nnt aku naik bus turun kt negeri sembilan
lol
tp mcm xde harapan je
:cry:

to my family
i'm sorry okay
aku tau aku ngade2
hekhek
tapi sila la faham keadaan aku yg stermess di sini
then x dpt join holiday tu
mmg la memberontak
huhuhuhu
jgn lupa belikan souvenir okay
aku xnk gmbr2 kenangan korg
menyakitkan hati tahu
nk souvenir jeee

4 comments:

fawh said...

gile aa.
saba wey saba.
at least dpt shopping kannn.
:D

safiamira said...

hoho
tgh sabar ni
yeah, at least dpt shopping
tp aku masih berharap dpt join holiday tu
/me doa byk2 lecturer cancel kelas
huhuu

Asy_raAf said...

hati kering sdh~~

safiamira said...

acap>> x reti la sbb hati aku sentiasa basah... x kering2...lol.. hahaha