02 November 2009

Stermess itu kembali

Nak join gath republic kt mid (cubaan kali ketiga)
Tak boleh
Nak jumpe ex-cubemates kt mid gak(cubaan kali ketiga juge)
Tak boleh
Nak jumpe my junior kt banting je
Tak boleh, dgn alasan dh malam..klw nk gak, nnt abah hntr
So, what’s the point aku amik lessen?????
Kesimpulannya, cuti aku hanya dihabiskan di rumah dan library (tu pun sbb nk on9) shj
Xde r nk hang out dgn member mcm korg sume sbb my best buddy aku x cuti lg… x taw la klw dia start cuti nnt mak aku bg kuar ke x….
Then hasrat nk main bowling pn x kesampaian… okay, think positive, dorg ade hal masing2… tp ko ingat senang ke aku nk ajak jmpe??? Time cuti ni la nk jmpe member2, lg pn cuti korg kejap je kan… tp dh x nk, nk wat cmne….. mcm aku je yg semangat nk jmpe korg but korg xde hati pn nk jmpe aku…. Okay, aku taw sape aku… skola kt situ 3 thn je kan…. Pastu result spm pn x sehebat korg… mesti r malu nk kuar dgn aku…. Btol x?????
Tensen!!!!!!!

Mood sekarang:
Nak jerit kuat2
arrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

3 comments:

M O N I C A said...

cian..sama mcm sy jgk..klu n kluar je dgn kengkwn..x bole..alasan pompuan..

ada lesen keta pon x guna klu org umah x nk bg drive..kan2??:)

norzila musman said...

haha..chill suda..mak ko x bg mayb atas sebab tertentu..huhu
babe,mayb i will be back dis weekend or monday next days..
haha..my gap almost 1 week!haha..
wait 4 the hangout yeah!

safiamira said...

monica>>> btol2!!!.. bek x yah amik lesen.... ngeeeee

zila>> oitt... ko tgh exam mane bleh hangout... nnt kang dpt pointer rendah salahkan aku plak sbb ajak hangout....ngeeeee