22 October 2009

muet ku sayanggg

assalamualaikummmm
malam td tido kul 12 lebih akibat ade rama2 dlm perut
bangun kul 5.40 pagi..
bapak cepat.. raya hari tu pn aku x bangun secepat ni..huhu
demi muet tersayang...ececehhhh
mesti korg pelik asal aku bangun awal bebeno...ehehehe
sebabbb... aku amik muet kt smk telok panglima garang...
almost half an hour journey
mcm nk balek kg je kn...haha

bile time kenal2 td sume bertanya nape jauh sgt.. nape x amik kt smk telok datok je...
x reti aku nk jawab... korang tanya la mpm sendiri...hohoho

dannn... owh yeahhh..
aku jmpe dak pre law kuantan babe...
muehehehe..jakun ckit..haha
dia dok kt sijangkang and uma dia kt atas uma aku, 1408...hoho

aku dapat group 3, candidate D..
soalan dia, how to keep our tradition alive and my point is through practising traditional values and customs... best x???hahaha...
and for task B, same question... the points are:
a) playing traditional sports and games
b) performing songs and dances
c) promoting arts and crafts
d) practising traditional values and customs
aku dgn tegasnya telah m'beri pendapat bhw points aku sgt sesuai, tp ade org tu nk menangkan point c...amek laaaaaaa.... walopn in my opinion, dia ade points, tp x cukup elaboration...huhuhu.. xpe2... yg penting speaking test dh lepas...

lepas ni wat yg terbaekkkk utk writing, reading and listening plak...ngeeeeee

SAYA NAK BAND 4 AND ABOVE...PLEASE GIVE ME THAT...ngeeeee

my comment, test yg ni better drpd test dlm kelas BEL...huhuhu

ade kisah sedeyh, tp xmo tulis
lantak ko la..
xpe2, just enjoy ur holiday at home okeyh!!!

dh nk kul 5 ptg, aku kena balik... fyi, aku terpaksa on9 di library sbb streamyx rosak... and broadband plak, jgn mengharap la nk dpt coverage kt uma aku tu...huhuhu

k, salam...

No comments: