01 October 2009

lagi 2 paper + 1 repeat paper next sem

salam~~~
firstly msti la cite pasal exam
dunnow what to say
tawakal je, harap x kena repeat
now, sgt berharap dgn mtc 016 and bel 130

then paasal broadband
nape ntah
x bleh connect
masuk laptop org lain pn x bleh gak

next, pasal someone yg aku taw dia x bace blog ni
aku x taw la ape ko pikir
tp tlg la pikir pasal perasaan aku
pasal ketidakselesaan aku
thats ur private stuff
pandai2 la jage
xkan nk tayang kt sume org kot
deria bau aku masih berfungsi okay
jgn wat mcm uma sendiri plak
dan
cermin tu hak sume org
jgn wat mcm hak sendiri
unless la cermin kt loker ko
klw aku jd cermin tu, sure dh muak tgk muka ko
maaf klw ayat agak kasar
aku dh x bleh bersabar
lagipun tensen dgn mtc 012
tlg la faham
kitorg dh menganjing ko byk kali
xkan x faham gak
nk aku ckp dpn2 ke pasal private stuff tu
kang touching plak
aku harap lepas ni bnde tu dh xde depan mata aku
sakit mata taw x
pastu sakit hati
bila sakit hati, aku xde mood nk study
bapak byk effect perbuatan ko tu
sedar x??

pastu
klw aku ckp aku x habis study lg
i really mean it
aku x tipu okay
tp klw aku ckp aku comey
okay, yg tu aku tipu
muehehehehe

dah2
nak beradu
nnt zohor kejutkan yer
abdebefcec
abhcadhcbe
wakakakakaka
k, tata..
salam~

No comments: