07 September 2009

kepulangan yg tidak dirancang...

4 september 2009
malam tu lepas balik dr buka tiba2 member aku ckp air xde...
wth btol la...
cz blok aku x pernah xde air....hoho
so, malam tu x mandi...
amik air sembahyang pn kt blok akademik je...

5 september 2009
borak2 lepas sahur....
tiba2 ade org bg idea, jom balik uma...
aku yg mmg homesick ni terus bersetuju dgn cadangan tersebut...hahaha
kul 5.30, call mak and abg iwan, gtaw nk balik....
first time turun kt KL sbb bus ke shah alam and klang dh habis
nasib baik ada ayah dina tlg tumpangkan kitorang sampai shah alam...hehehe
petang tu buka kt uma nenek belakang....
best2, tp lg best klw buka kt tanjung sepat...huhuhu
lepas buka tu makan kek skali sbb nk celebrate birthday nenek aku yg ke 70 thn and anniversary aunty aku yg ke 24...
syg nenek, smoga panjang umur and murah rezeki...

6 september 2009
pagi tu stay kt uma je...
tghari baru mak aku ajak shopping...hek hek hek
klw ikutkan bleh je x yah tunggu abah balik keje,
tp disebabkan keadaan di banting yg sgt sesak,
aku terpaksa batalkan hasrat ku itu...
lg pn mak aku mmg x bg....hoho
since baju kurung aku dh ada 5 pasang, x bleh la aku nk beli baju kurung lagi...
so, aku just beli baju t-shirt ke blouse ek, aku pn x taw...hehehe
tp warna pink, sweet....hik hik hik
petang tu buka kt restoran tawakal...
mak aku offer nk beli secret recipe tp guna duit aku sendiri,
hahaha... x pe la mak... tunggu adik balik nnt baru beli...
sbb duit yg aku ade time tu nk byr duit tiket pn x cukup...huhu

7 september 2009
gerak dr uma kul 8.15...
g klang sentral...
sampai kuantan kul 2 lebih....
ptg ni mahu buka di mana???
fikir, fikir, fikir

No comments: