28 August 2009

ting tong~

ehem ehemmm
setelah beberapa hari mendiamkan diri dr dunia blogging
kini aku kembali dgn post2 baru yg lebih menarik
cewahhhh
minggu ni mmg minggu yg paling bz
1) sketch, dh settle... alhamdulillah dpt wat yg trbaik
2) assignment mtc 012, dh siap...hoho
3) presentation mtc 016, dh siap powerpoint, tinggal present je...
4) assignment csc 134, on the way nk wat
5) grammar test & listening test, next week... so, weekend ni study ok..

hohohoho... thats why aku x balik uma minggu ni...hehehe
padahal x balik sbb tiket dh habis....huhu
huwaaaaaaaaaaaaaaaa
homesick glerr....
actually ok je, dh x nangis mcm minggu lepas....
time mak aku call tgh hari td pn ok je....
tp tibe2 aunty kesayangan aku tu call, gtaw dia dh sampai uma...
then aku wat slumber je...
but after a few minutes menamatkan perbualan, air mataku mengalir dgn lajunya, mencurah2 ke ladang gandum...wakakakakaka
kurang asam ko ila... len kali x yah kol aku ok..
tgk, skrg pn mataku sudah kembali berkaca....huhuhuhuuhu...
omg, i really miss my family!!!!!

pastu aku wat luahan perasaan kt abg aku plak....
huwaaaaaa, nanges lg....
then pe lg, mintak la duit sbb gaji dia dh kuar....hoho
tp dia ckp tunggu 15 sept time aku balik nnt baru dia bg...
aku ckp bleh je, belanja aku shopping skali...
aku mintak rm250...hek hek hek
tp dia nk bg rm200 je, pandai2 r aku guna duit tu...huhu
owh yeah, dpt duit!!!!
dh x nanges2 nk balek...wakakakakaka
nk tunggu 15 sept jerk...hik hik
nampak sgt aku mata duitan kn???? wakakakakaka

kpd sanak saudara di kampung, time berbuka esok jgn lupakan aku di perantauan ni.... huhuhuhu... raya nnt kite jmpe ok....

to aunty kesayangan, balik laaaaaa.... aku x heran dgn nasi ayam mak aku tu... ko mkn la puas2..... hohohohohoho (menaip sambil mengalirkan air mata).. ngeeeeeeeeeeeeee

relax mira....
15 sept ok
weekend ni siapkan assignment and study for the test....

*x sabar mahu shopping....

fifi, ko ingat ko sorg je syg mak????
aku pn syg gak....
mak, abah.... sila la bace.....

akak sayang mak abah sgt2

fifi, ko bleh blahhhh.... sape suruh sombong dgn aku...hohoho

5 comments:

aku seorang insan yg bergelar manusia said...

yeye... aku blk awal dr hg...
11/9 aku blik....
tp x best ar...
x sempat sambut bifday abah ngan aku skali....
trpaksa la sambut bifday aku dlm train pd mlm ramadhan yg hening....
huhu......

F a r i z z a i d I said...

haha, bestnya
dkat sesape je minx duit.

safiamira said...

akuseoranginsanygbergelarmanusia>>
actually cuti aku pn start 11 sept gak...
just aku je yg ngada2 nk balik lambat ckit cz nk study la kononnya...
after raya tu terus final exam babe.. takut aku...huhu
besday ko dgn papa ko sama ke?
ko naik train dr mana ke mana??
xpe2, nnt aku dtg train ko bwk kn kek ok...wakakakakakaka

farizzaidi>> hahahaha... mana ade dkt sesape.... just my mom and my bro je....hohohoho

aku seorang insan yg bergelar manusia said...

abah aku 10/9,
aku 11/9....
meh ar bwk kek kat kl sentral...
aku tggu... train aku brtolak kul 8mlm

safiamira said...

hohoho
ok2, nnt aku dtg...
muehehehehehe