12 August 2009

merepek lagi...

hahaha...penat seyh...hari selasa and rabu agak busy cz byk kelas... cehhh, byk ke? haha...korg tgk la jadual kelas aku...komen yerk...hehe

isnin
CSC 134 (11.00am-12.50pm)

selasa
CSC 134 (8am-9.50am)
BEL 130 (10am-12.50pm)
BEL 120 (2.10pm-5pm)

rabu
BEL 130 (9am-11.50pm)
BEL 120 (2.10pm-5pm)

khamis
MTC 016 (8am-9.50am)
MTC 012 (3.10pm-4pm)

jumaat
MTC 012 (8am-9.50am)
MTC 016 (11am-12.50pm)


nk cite pasal kelas bel 120 dgn madam aini smlm... dia tnye ape yg ktorg nk wat if diberi 1 hari utk spend time dgn our favourite artist... mcm2 jwpn ade... tp bg aku yg best ade 3 je...
dalilah >> jonas brother - sy akan bwk dia ke kg sy dan paksa dia mkn durian....haha
becca >> orlando bloom - pegi jln2 dgn dia, wat dia jatuh hati kt sy, convert him to muslim and marry him...
haziq >> yuna - mntk tlg dia ajarkan mtc 012...wakakakaka.. mentang2 la she's law student...huhu

about the sketch for bel 130, madam jue not satisfied kot cz dia ckp forum lg bagus... so, last two droup must did very well... ishh..dh la aku x hafal skrip lg...huhu...

eyh, homesick la...nk balik!!!! tapi.... nk beli tiket msti kena guna duit elaun, x jd plak nk balik... hoho.. lg pn every weekend msti ade program... tensen la... aku start cuti 11 sept...tu study week...so aku decide nk balik lewat ckit... maybe 16 sept kot... dh plan dgn housemates nk balik lmbt cz nk study...huhu.. mak aku ckp klw nk balik 18 sept pn bleh, tp make sure pointer 4 flat...haha.. terus aku cptkn tarikh jd 16 sept...huhu..

jimat!!! now topup rm5 je... klw dulu always rm10 for mxs and celcom... kedekut kn aku ni??? hahahaha...yela, mak aku ckp dh dpt elaun ni mak x kn bg duit lg... pandai2 la guna... member aku lg best... ayah dia ckp, duit mkn still tanggungjawab ayah, duit elaun tu suka hati la nk wat pe pn... hoho... jelez kot tgk dia shopping sakan.... tp xpe, dgn cara ni la aku blaja betapa berharganya duit tu... siyesly aku ckp, aku syg gler nk kuarkan duit elaun tu... just guna utk bnde yg perlu je... now, even nk mntk topup kt abg iwan or my mom pn susah... cz dorg ckp kn dh ade duit elaun....huhuhuhuhu... menyesal plak pakai dua phone...huhu... duit oh duit!!!!! ngeeeeee... mata duitan sungguh...haha...

mood : homesick...:-(

No comments: