13 May 2009

shopping lagi???

hohoho... x jd wat medical check up hari ni cz kt hospital td ramai gler, malas aku nk masuk..jz lalu je... wat esok kot kt klinik je... tq abg aku cz nk support kos medical check up tu...hehe


x jd medical check up...dah tu nk wat pe?? x kn balik kot... hoho.. tak2, aku pegi membeli belah lagi...muehehehehe... adehhh...yg ni siyesly lari budget.... ampun makkkkkkk...


td pegi supermarket.....
then beli kasut...
pastu beli stationary...
pastu balik...
penattttttttttttttt...hoho
nasib baik kete auto, klw kete manual aku x taw r cmne...huhuhu

4 comments:

NurAreefah said...

hohohohoho...soping tak ajak...lolz

.::FasiHaH::. said...

manual lah mencabar..hehehe

eKyN said...

hehe aku rase cam taw je ko g ngan sape?

korg jalan xjak ye...xpe2 next week kite tgk wayang mau??

safiamira said...

areefah>> eheh... next time aku ajak k...hehe

kak fasihah>> hoho..mmg m'cabar.. tp x brani drive sorg2...huhu

ekyn>> hehe...hari slase aku pegi dgn zila n liza... hari rabu aku pegi dgn kwn aku... tgk wayang?? klw mak aku bg, ok je...huhu