06 May 2009

oh my god!!!

huwaaaa............ sepatutnya aku hepi sbb dh bleh check uitm... tapi kannn... aku dpt kt kuantan....adessssssssss...awat la jauh sgt........ huhuhu...sedeyh seyh... cz aku mcm dh confirm dpt kt shah alam...klw dpt kt shah alam, x yah la aku nk naik bus... tp ni dpt jauh lg, mmg kena naik bus la jwbnye....

kuantan tu kt area bukit sekilau... aku ade aunty duk kt chini... dekat x dgn kampus aku?? sape org pahang sila jawab yerk...hoho


*x jd mntk kete sbb dpt jauh...tunggu degree nnt...muehehehehe




OH MY GOD!!
lpas aku inform kt parents aku yg aku dpt kt kuantan, dan2 dpt respon yg negatif... sbb jauh sgt...adehhhh....nk wt cmne...bkn aku yg mntk... aku rase mcm xde harapan plak nk sambung blaja...hurmmmmm....

8 comments:

acapabdulrahim said...

hehe. takpelah jauh,.
leh belajar berdikari ckit.

kurang ckit blk rumah nnti. hehe, ;p

hehe. btul, bler degree ambiklah dekat shah alam..

kami kat segamat lg 'best'.

safiamira said...

dunnow la...
cz mase upper form dulu kt penang..
so my parents mcm dh x nk dpt jauh2...
tiba2 plak timbulkan isu yg sy x minat law..tp dh dpt yg tu kena minat gak la kn...

hohoho

NurAreefah said...

ade hikmahnyer..
jmpe jodoh org sne ko..
wakakaka

.::FasiHaH::. said...

ckp kat parents baik2...

setiap yg terjadi itu pasti ada hikmahnya...jangan give up sebelum berusaha;)

@pEaCE@ said...

kuantan ok laa... dekat ngan bandar... tp ngan Chini jauh laa..

safiamira said...

areefah>> hoho..mak aku dh bg warning awal2 jgn dpt owg jauh.. huhu

kak fasihah>> eheh...dh ckp da.. at last dorg ok...dorg jz risau mira t'pengaruh dgn bnde x elok je...hoho


eyi>> jauh ek?? brape jam perjalanan??

mike radcliffe said...

yg nak baru wat diploma mang kene p kat cawangan uitm setiap negeri..

degree baru kat shah alam....

ala tak per...
blaja n berkorban saling bergantungan..
maka hasil la satu kejayaan...
insyaallah..

safiamira said...

eheh...sy dpt asasi, bkn diploma...
huhu..

thankz bg semangat..