22 May 2009

kalau aku x nk pegi bleh x???

rasanya baru semalam aku daftar masuk form 1 kt samus...
rasanya baru semalam aku dpt result pmr...
rasanya baru semalam aku daftar masuk kt mrsm kepala batas...
rasanya baru semalam aku exam spm...
rasanya baru semalam aku start cuti...
rasanya baru semalam aku dpt result spm...
rasanya baru semalam aku dpt offer uitm ni...

tp esok dh nk pegi daftar da....hoho... cepatnya masa berlalu... btol la kata kawan aku, MASA; klw kita x tunggu cpt je berlalu... klw kita tunggu bapak cepat berlalu....huhu...

sbnrnye aku nk luahkan bnde ni since hari tu lg... tp aku simpan dulu... hikhik... ok, hari ni aku nk luahkan sumenye...

12 may 2009
seriously rase kehilangan sbb ramai member yg masuk matrik...cb kt republic pn dh hilang seri...huhu.. aku nk tulis name dorg tp mcm ramai sgt dan aku takut ade nama yg tertinggal so aku decide x yah la tulis name member2 tu... maaf k... ape2 pn aku syg kamu sume....

hari ni hari jumaat, 22 may 2009...lepas asar nnt aku akan bertolak ke kuantan... sape yg hantar aku ek?? my parents, fifi, papa dina and nenek... malam ni tdo kt uma makcik aku then esok pg bru grk g uitm....

now mmg nervous gler...mcm xde perasaan je... same mcm mase daftar mrsm dulu... hope sgt2 xde brg yg tertinggal...huhu...

utk kawan2 sksl, samus, mrsm... klw panjang umur kite jmpe lg... nk kawen nnt jgn lupa jemput aku...hikhik

utk member2 di alam maya, fs, ym and especially geng republic of 1991... klw ade yg dpt kt uitm kuantan tu tegur2 la bila jmpe aku...(ade ke yg dpt??huhu)... owh my god... perasaan aku skrg mmg x bleh digambarkan... nape ek?? padahal x pernah jmpe pn dak2 republic... nape aku rase sgt sedih utk berjauhan dgn korang??? itulah indahnya persahabatan... friends forever k...

utk cikgu2 dr skola rendah smpai r aku blaja drive... thankz 4 everything...

utk abg iwan, izman and fifi... thankz 4 everything..thankz 4 support lesen aku... adik, klw nk main bowling nnt pandai2 r ckp sendiri dgn abg iwan yerk..hehe.. fifi, i will miss you crazily...

utk sdara mara especially aunty2 dan uncle... terima kasih sbb menyokong sy... zila and liza, really had a great time with both of you... tuan punya harrier, thankz a lot krn sudi meminjamkan kete since daftar masuk mrsm lg... harrier tu byk berjasa kt sy... thankz again...oh, tidak lupa kpd tuan punya beg bagasi polo.. terima kasih...

for my parents... dunnow how to say... thankz 4 everything... i love both of you...


di sini kau dan aku...erkkk, silap...hikhik... di sini sy ingin mengambil kesempatan utk meminta maaf kpd sume org yg mengenali sy x kira di dunia sbnr mahu pn di alam maya... terima kasih sbb wat sy tersenyum, wat sy hepi dan wat sy menangis... all da best in whatever u do... smoga kita berjaya dlm bidang masing...smoga berjumpa lg pd masa akan datang... sape2 yg nk kawen tu sila2 la poskan wedding card... nnt klw sy nk kawen, sy pasti jemput kamu sume...hikhik...(dh gedik nk kawen...muehehehe)... till we meet again... insya Allah....

7 comments:

PriNceghOstz said...

aiyo..xsbar la plak dia nak kwen..hehek..
paper pon..sok dftar tuh Mr.O mnx bjalan lncar la k...
gud luck

safiamira said...

muehehehehehe...padahal xde calon lg...hoho
ok..gud luck to u to0...
mr.O msuk uia kn... all da best...

NurAreefah said...

safi, aku pasti akan miss ko nyer senyum sopan itu..

knp aku bce entry ni dengan penuh kesayuan..aaaa.....

sayang ko safi!
blja leklok n take care yer..
republic 1991 is da besh!

eKyN said...

mira..gudluck!!

jgn lupe aku ya
ahaha

n_x

acapabdulrahim said...

good luck. hee,.
hari ni manje puas2 ngn mak ayah ek.

nanti kat sane homesick pulak. :)

hehe. em buat kawan baru sebanyak yg boleh taw.

~bercinta biar satu, berkawan biar beribu..

.::FasiHaH::. said...

gOod luck mira...
semOga tabah menjalani hari baru...
dOnt frget me ya;)

safiamira said...

areefah>> muehehehe... syg ko gak!! yeah, republic is da besh!! weyh, aku jmpe dak mrsm muar...tp lupa la name dia... yg ezmyr tu x jmpe lg...hikhik

ekyn>> thankz ekyn... x lupa pnye...hehe

acap>> thankz en. acap...hoho

kak fasihah>> thankz sis... i'll not forget you..hehe