06 May 2009

alhamdulillah~

dalam kesedihan terselit juga kegembiraan...huhu.. tengah hari td dpt call drpd vela driving school, menyatakan bhwa lesen p aku dh kuar...muehehehe... hepi2!!

and at last parents aku merestui pemergianku ke kuantan...setelah aku pujuk2 dgn menyatakan bahawa student asasi dpt bantuan...adesss... rupa2nya mereka hanya risau aku akan t'pengaruh dgn segala macam gejala sosial yg ada di luar sana... dan mereka juga tidak mahu m'dengar aku merengek nk balik atau menyuruh mereka dtg melawatku... sbb mase kt penang dulu aku mcm tu...muahahahaha... ok2, lepas ni dh xde merengek2 yer... hoho


aku ingatkan daftar bln 6, tp bln 5...23 mei...hoho... aunty zila, mcm xde harapan je nk g jusco bukit tinggi....huhuhu... tp aku ade plan baik utk ko... ape kate ko temankan aku shopping... nnt aku pinjam gen-2 abg aku yer... ko p banting naik bus... nnt kita round2 cari barang then aku hantar ko balik...ok x plan aku?? muahahahaha...


since daftar bln 5, so mmg hancur harapan aku nk sambut besday kt uma...huhuhu... sbg galang gantinya, bleh x bg hadiah laptop??? hikhikhik...mcm bleh dpt je...


so, lpas ni akan bz ckit...cian plak blog aku ni...hohoho

4 comments:

PriNceghOstz said...

wah...tahniah la...dpat u mner ek???
alah..besa la..parent msti la nak anak dia dlam keadaan terkawal..

safiamira said...

tq..
dpt uitm kuantan...

Mr.O said...

wah...tahniah skali ag ek...struggle 4 da best future..

safiamira said...

mr.O>> thankz~