18 April 2009

oh mama

ehek...lain mcm je tajuk post kali ni... xde kaitan pasal kawen yerk...lalalala...

23hb ni b'samaan hari khamis b'samaan burfday en. ******, aku ade test jpj... tp bkn nk cite sal test jpj...insya Allah bleh lulus...bkn nye nk confident ke ape tp insyaAllah la cz uncle raman and pakcik ghani x pernah komen ape2 pn... dorg bg aku wt latihan tanpa pengawasan secara dekat...hehehe..dorg tgk dr jauh je.... huhuhu...


tapiiiiiiii....my mom plak x confident aku bleh drive...aku ok je, klw bwk kete abg aku la...hikhikhik...klw bwk kete abah, stakat kt cni2 bleh la sbb kete abah manual+agak veteran...huhuhu..ampun abah...


30hb ni adik aku balik dr asrama...aku dh b'semangat nk amik dia cz mse tu insya Allah dh dpt lesen...tp my mom x bg sbb dia ckp jauh+aku x biasa drive kt situ...tp aku rase ok je cz klw x bila lg nk drive...lg pn sat lg nk sambung blaja... ecehhh..mcm kompem dpt je....huhuhu..



camne nk yakinkn mak aku ek???

4 comments:

eida said...

haha~
aku lagi xbleh drive..
lesen aku dah berhabuk dah :D
good luck test JPJ..

safiamira said...

eida>> hehe...thankz ya!!

Yamamura Kazuma said...

wah.wah..da amek lesen keter..kitew ni tadak lesen pon leh drive..huhu..keta kawan jew..huhu

safiamira said...

yamamura kazuma>> perghhh..terer ek, xde lesen pn bleh drive..hoho