16 April 2009

al kisah..........

xtvt m'capub
m'capub lg

nk promote nie


pic ni aku yg amik..lawa kn??



gaya pe ntah...haha




16 APRIL....

HAPPY 2nd BIRTHDAY TO MJSC KEPALA BATAS.... sbnrnye aku pn x ingat hr ni burfday maktab...td zuha yg bg sms...tq zuha cz ingatkn aku...


ok, kisah hari ni.... b'poya2 x ingat dunia...huhuhu..

td mcm biasa la g driving class...disebabkn kerajinan aku, maka dpt r hadiah yg sgt best...pe dia?? SUNBURN!! siyesly muka aku makin gelap skrg....hbs r.... huhuhu... td kn selisih dgn nabil kt morib...hohoho.. nabil tu member 1 maktab, tp x pernah tegur dia pn... aku kn pemalu...wakakaka

then kul 11 pg acik aku yg t'syg tu call...dia ckp nk turun banting...so aku dgn nada suara yg m'gedik ckp r nk ikot!! hahahaha...tp kn dlm purse aku cuma ada 5 hengget je...x cukup seyh...

so, aku pn balik r uma jap...amik duit...eh tak....mintak duit kt mak... hehehe.. penganggur mane ade duit...huhuhu...

lpas tu trus merempit g surau banting cz dia tunggu kt situ b'sama rakannye yg b'nama ekyn...eheh, bapak skema ayat aku...

then tunggu dorg siapkn assignment..siap ke? x siap pn...aku tgk asyik b'gosip je... hahahaha..

lpas tu grak g bank islam utk cucuk duit...aku x cucuk pn, cz mak aku dh bg duit...lg pn, aku xde kad atm...siyesly, mak aku x bg gne kad tu....huhuhu..

lpas tu kitorg jln2 nk g kdai carine chia yg baru....dh maju da kdai ni... tp kn, sblm smpai kdai tu, t'serempak dgn nabil lg....hahahahaha... aku x taw r dia knl aku ke x cz mse kt mktb dlu aku x popular pn...huhuhu...jd excited jap cz first time jmpe dak maktab kt banting...hehehehe

lpas tu ktorg g mkn....tu r yg aku tunggu sbnrnye...hahahaha...ila blnje aku.. hehehe..makasih ya... lain kali sila blnje lg ye...hehehehe...

lpas tu ktorg menapak g the store...since brg2 dlm beg aku mcm x b'harga sgt, so kne r letak beg kt bwh je... mangkuk kn...muka aku ni ade muka owg jahat ke..huhuhu...kn ila and ekyn bwk laptop, so x yah letak kt bwh...tp mcm ape je workers kt situ, dh owg ckp bwk laptop x yah r nk check2 bagai...buang mase je...

then kitorg naik atas...cadangnye nk main bowling, tp pintu atas tu tutup plak, so kne r turun balik.... ehhh, nnt dulu...ape gne bwk kamera klw x gne... aku x bwk, ila je yg bwk... so kitorg pn m'capub r dgn kasut2 lawa yg ade kt situ... hahahaaha..

lpas tu turun balik and g banting superbowl...huhuhu...lif rosak la plak.. kne r naik tangga.. sampai atas tu sure dh lapar balik..hehehe..dh sampai tu, ade lg kekangan...huh..hangat je...mse tu ade tournament dak skola...tp dh nk habis... kul 3 bru bleh main... otak dia kul 3...kul 3.10 bru bleh masuk... penat dowh tunggu kt luar tu...

ok, then main r mcm biasa...aku menang babe....hahahaha..bangga2...hihi

dh nk balik tu m'capub lg kt luar tu...b'mcm2 gaya ade...wakakaka..

destinasi seterusnya, kdai pakaian hari2....haha...aku cuci mata je...x b'minat plak...huhu..

then b'surai...ekyn balik naik bus...ila naik teksi and aku naik motor... tp ila nk beli mama bun plak...ok2, aku hntrkn... tp dia yg bwk motor, aku duk belakang sambil pegang beg laptop dia and dh pkai sweater and helmet...jz imagine r... aku dh gelak2 kt belakang tu....wakakakakakakakaka...owg lain pn pndg smcm je cz ila x pakai helmet pn... ape pndg2?? hahahahaha...tp mmg klaka gler... aku nk gelak lg....hahahahahahahahahahahahaha

lpas hntr ila g taxi stand, aku pn terus balik ke uma sbb dh kul 4.30 and mak aku dh call.. habis r smpai uma for sure kne leter....huhuhu..


* pic sume kt ila...nnt klw dh dpt aku update yerk

13 comments:

nur nina said...

mrsm head limit... hehehe..

safiamira said...

yeap...
nina maresmart kn..bitara tu...huhu

nur nina said...

ala.. xde beza pun.. kne blajar gak kn.. hehe..

nway.. ade kwn nme farah? tataw la nme penuh ape.. dye pnah join kem cuti sains.. dye la yg suke ckp "head limit".. haha.. punye la lama nk paham knape pggil name tu.. rupenya.. aduhai.. kpala batas.. hahaha

safiamira said...

hahahaha...at first owg pn x fhm... last2 bru dpt tangkap...huhuu
farah ade 2 org... farah adila and farahiyah...yg mane 1??

nur nina said...

hehe.. x sure la.. xsmpat nk knal2 sgt pun~ tpi die ni jenis yg bising2.. haha

norzila musman said...

eyh,ak x jd blk nek teksi coz pak cik 2 cm siot..nk tggu smpai 4 org br leh gerak..dah r ak sowg jer..

uit,curi pic ak eik..

^_^

safiamira said...

nur nina>> bising2?? cara dia ckp mcm org utara ek? tu farahiyah... cz farah adila pendiam ckit... org nye tinggi kn??


norzila>> dh tu ko balik naek bus ke?? x r, pinjam je...thn dpn aku pulangkn balik ye...haha..mane pic aku dgn ekyn??

s.h.s said...

lah amira ke igtkan sape...hahaha
tq!

safiamira said...

hehehe..u r most welkam dear...

eKyN said...

hahacianglerko zila..
cam pakcik ka segamat r plak org2 teksi ni...nyusahkan tol
abes tu ko nek bas ke??
taw ko teman aku kat situ..leh borak2 jap haha

nway mira,mmg kitorg asek r berborak dlm surau tu haha
cter pasal sape?mat bangla r ahakz!
ceh ko curi dr zila ke pic ni sume...ku pikr mmg ko da ade
papehal pon bile nk tgk wayang??
arinibesday aku aw
haha sempatpromote seyh!!
aku suke pic kite mencapub dpan cermin tuh!!

safiamira said...

mat bangla yg terer speaking tp klw ckp melayu mcm bhs baku je...wakakaka..
yeap, pic ni diseludup oleh ku drpd blog zila..hoho..
tgk wayang?? tnye r zila.. tp mcm x sure je cz hr tu mak aku marah sbb b'jln x hengat dunia..huhuhu
neway, hepi burfday ekyn!!

eKyN said...

tanx yo..aku da
makin mude
yuhu
still young

n_N

safiamira said...

tp aku lg muda drpd ko...hohoho